MENUKAART

VOORGERECHTEN

  • Zeeuwse platte oesters 00000
  • Zeeuwse creuses nr 3
  • Vitello tonato
    15,50€
    dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en kappertjes, geparfumeerd met ansjovis
  • Rundscarpaccio
    15,50€
    met een frivole salade, basilicumolie, pijnboompitten, gefrituurde ajuin en Parmezaanse kaas
  • Pata negra ”jamon iberico”
    19,50€
    Top onder de spaanse hammen
  • Sashimi “De Vogelenzang”
    17,50€
    verse zalm, tonijn en licht gegrilde tonijn met sesamzaadjes
  • Truffelkroketjes
    17,50€
    met rucola, balsamico en truffelvinaigrette
  • Tartaar van tonijn
    met avocado en yoghurtvinaigrette
  • Schotse gerookte zalm
    19,50€
    met garnituur en toast
  • Huisgemaakte loempia’s
    14,00€
    met chinese currysaus en zoetzure saus
  • Vietnamese nems
    14,00€
    met jonge kropsla en munt geserveerd met sweet chili saus
  • Artisanale garnaalkroketten
    17,80€
    met gefrituurde peterselie en citroen
  • Artisanale kaaskroketten
    12,50€
    met gefrituurde peterselie en citroen
  • Dagsoep

SALADES

  • Salade met gegratineerde geitenkaas
    24,00€
    met vijgen, walnoten, rozijnen en frambozenvinaigrette
  • Caesar salade
    VG 14,50€ / HG 19,50€
    licht gegrilde kipfilet met anjovis, parmezaan, tomaat en caesarvinaigrette
  • Lauwwarme salade van hoevekip
    met champignons, spekjes en curryvinaigrette
  • Salade van scampi
    18,50€
    met mango, avocado en sesamvinaigrette

HOOFDGERECHTEN

  • Steak tartaar “De Vogelenzang”
    24,00€
    à la minute door ons bereid met piccalilly coulis en soyamayonaise
  • Belgische rundsfilet pur
    32,00€
    met garnituur, verse frietjes en saus naar keuze
  • Licht gegrilde Rubia Galega filet pur
    met garnituur, verse frietjes en saus naar keuze
  • Ierse zesrib “black agnus”
    36,00€
    met garnituur, verse frietjes en saus naar keuze
  • Gewokte gesneden filet pur
    29,00€
    met ajuin en black pearl soya geserveerd met basmatirijst en currysaus
  • Kalfskotelet
    36,50€
    met Cross & Blackwellsaus en witloofsla
  • Hoevekip
    22,00€
    met gewokte groenten en witte rijst
  • Wok kip kokos
    gewokte kippereepjes met fijne groentjes, curry en basmatirijst
  • Kabeljauw uit de oven
    met geplette patatjes, zeekraal, zongedroogde tomaten en een saus van tuinkruiden
  • Noordzeetong
    dagprijs
    in goede boter gebakken
  • Scampi’s met een lichte curryroomsaus
    22,50€
    met fijne groenten en basmatirijst
  • Hele kreeft “Tuinkruiden” (700 gr) à la minute bereid (+/-20 min)
    dagprijs
    met verse tuinkruiden en een vleugje look uit de oven
  • Hele kreeft “Belle-vue” (700 gr) à la minute bereid (+/-20 min)
    dagprijs
    in kreeftenbouillon gekookte kreeft
  • Vegetarische tagliatelle
    18,50€
    in de wok bereid met seizoensgroenten

WILDSUGGESTIES

Alle wildgerechten worden geserveerd met passend wildgarnituur
  • VG Duo van wildpaté
    met ajuinconfituur en notentoast
  • Hertefilet
    met bospaddestoelen en spruitjes
  • Hazerugfilet
    met een saus van airellen
  • Wildstoverij
    van hert en everzwijn
  • Fazant Fine Champagne
  • Fazant Brabançone

SUGGESTIES

  • VG Herfstsalade
    met gerookte eendenborst, oesterzwammen en zwarte bessen
  • VG Terrine van ganzelever
    met ajuinconfituur en notentoast
  • VG Huisgemaakte gravad lax
    met mosterd dille saus
  • VG Escargots uit de oven
    met look en peterselie
  • VG Gebakken ganzelever
    met appel en saus van calvados
  • Filet pur "Roquefort"
    met rucola en zongedroogde tomaten
  • Pasta kip chorizo
    met broccoli en Parmezaanse kaas
  • Gegrilde zalm
    met fijne groenten, pilav rijst en paprikacoulis

KINDERGERECHTEN

  • Fishsticks met frietjes of puree
    11,90€
  • Halve kipfilet met appelmoes en frietjes
    11,90€
  • Spaghetti bolognaise
    11,90€

DESSERTKAART

  • Crème brûlée geparfumeerd met vanille en tonkabonen
    9,50€
  • Warme wafel met slagroom en chocoladesaus
  • Mascarponecrème met vers fruit en frambozencoulis
    9,50€
  • Chocolade mousse met crumble van speculaas
  • Chocolade mini loempia’s met caramelsaus en vanille ijs
  • Coupe colonel (citroensorbet met vodka)
  • Dame blanche met warme chocoladesaus
    8,50€
  • Tarte tatin met vanille ijs en slagroom
  • Chocoladetaart "Dellafaille"
    9,50€
  • Riz condé met noordkrieken "Dellafaille"
  • Kazen Van Tricht
    Comté – Fort St. Antoine / Chanteraine / Fort d’Ambleteuse / Cashel blue
  • Irish / Italian / French Coffee

Kaviaar gerechten

  • Kaviaar-Oscietra - 30gr / 50gr / 125gr
    11,90€
    natuur op ijs met toast en bijhorigheden
  • Pomme moscovite
    11,90€
    puree met bieslook, kaviaar 50gr
  • Steak tartaar
    met 30gr / 50gr / 125gr kaviaar

CORONA-MAATREGELEN

Eten en drinken enkel zittend aan tafel
Tafels en stoelen niet verplaatsen
Tafelaanduiding door onze medewerkers

Laat het ons weten als u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten