VOORGERECHTEN

  • Platte Zeeuwse oesters 0000
    34,00€
  • Zeeuwse Creuses n°3
  • Vitello tonato
    15,50€
    dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en kappertjes, geparfumeerd met ansjovis
  • Rundscarpaccio
    15,50€
    met een frivole salade, basilicumolie, pijnboompitten, gefrituurde ajuin en Parmezaanse kaas
  • Pata negra ”jamon iberico”
    19,50€
    Top onder de spaanse hammen
  • Sashimi “De Vogelenzang”
    17,50€
    verse zalm, tonijn en licht gegrilde tonijn met sesamzaadjes
  • Truffelkroketjes
    17,50€
    met rucola, balsamico en truffelvinaigrette
  • Terrine van ganzelever
    met notentoast en ajuinconfituur
  • Schotse gerookte zalm
    19,50€
    met garnituur en toast
  • Huisgemaakte loempia’s
    14,00€
    met chinese currysaus en zoetzure saus
  • Vietnamese nems
    14,00€
    met jonge kropsla en munt geserveerd met sweet chili saus
  • Artisanale garnaalkroketten
    17,80€
    met gefrituurde peterselie en citroen
  • Artisanale kaaskroketten
    12,50€
    met gefrituurde peterselie en citroen
  • Dagsoep
    9,50€

SALADES

  • Salade geitekaas
    24,00€
    met spek, krokante sla en frambozenvinaigrette
  • Caesar salade
    VG 14,50€ / HG 19,50€
    licht gegrilde kipfilet met anjovis, parmezaan, tomaat en caesarvinaigrette
  • Lauwwarme salade van hoevekip
    19,50€
    met Parijse champignons, spek en een lichte curryvinaigrette
  • Salade met gebakken scampi’s
    18,50€
    met basilicum mayonaise en truffel mayonaise

HOOFDGERECHTEN

  • Steak tartaar “De Vogelenzang”
    24,00€
    à la minute bereid
  • Belgische rundsfilet pur
    32,00€
    met garnituur, verse frietjes en saus naar keuze
  • Ierse zesrib “black agnus”
    36,00€
    met garnituur, verse frietjes en saus naar keuze
  • Gewokte gesneden filet pur
    29,00€
    met ajuin en black pearl soya geserveerd met basmatirijst en currysaus
  • Wok kip kokos
    22,00€
    Gewokte kippereepjes met kleine groenten, basmatirijst, curry en kokosmelk
  • Kalfskotelet
    36,50€
    met Cross & Blackwellsaus en witloofsla
  • Hoevekip
    22,00€
    met gewokte groenten en witte rijst
  • Scampi’s met een lichte curryroomsaus
    22,50€
    met fijne groenten en basmatirijst
  • Vegetarische tagliatelle
    18,50€
    in de wok bereid met seizoensgroenten
  • Noordzeetong
    dagprijs
    in goede boter gebakken noordzeetong
  • Hele kreeft “Tuinkruiden” (700 gr) à la minute bereid (+/-20 min)
    dagprijs
    met verse tuinkruiden en een vleugje look uit de oven
  • Hele kreeft “Belle-vue” (700 gr) à la minute bereid (+/-20 min)
    dagprijs
    in kreeftenbouillon gekookte kreeft

SUGGESTIES

  • Rundscarpaccio met truffel
    VG 24,00€
    met verse zomertruffel, truffelolie en Portugees zeezout
  • Artisjok
    VG 17,50€
    met tuinkruiden en mosterdvinaigrette
  • Gepocheerd ei met truffel
    VG 18,50
    met groene asperges, zomertruffel en mousselinesaus
  • Tomaat garnaal
    VG 24,00€
  • Gegratineerde mosselen
  • Baby sardines uit St-Tropez
    in olijfolie ingelegde baby sardines, koud met garnituur
  • Dorade met ratatouille
    VG 24,00 / HG 34,00
    geserveerd met jonge patatjes
  • Thai de boeuf salade
    21,90€
    Thaise salade met licht gegrilde koude entrecôte, krokante groenten en wasabi mayonaise
  • Kabeljauw uit de oven
    32,00€
    met spinazie, geplette patatjes, tomatencoulis en basilicummayonaise
  • Licht gegrilde Rubia Galega filet pur
    38,00€
    met witloofsla, verse frietjes en saus naar keuze
  • Mosselen
    natuur, in witte wijn, provençale, in lookroom of in curryroom

KINDERGERECHTEN

  • Fishsticks met frietjes of puree
    11,90€
  • Halve kipfilet met appelmoes en frietjes
    11,90€
  • Spaghetti bolognaise
    11,90€

DESSERTKAART

  • Riz condé met noordkrieken “Dellafaille”
    12,00€
  • Mojito espuma met citroensorbet
    9,50€
  • Crème brulée geparfumeerd met vanille en tonkabonen
    9,50€
  • Mascarponecrème met vers fruit en frambozencoulis
    9,50€
  • Donkere chocolademousse met mandarijngel
    9,50€
  • Pannacotta van mango met kiwicoulis
    9,50€
  • Omgekeerde moelleux met vanillesaus en vanille ijs
    9,50€
  • Warme wafel met slagroom en chocoladesaus
    9,50€
  • Pannekoeken (enkel tussen 15u en 17u)
    7,50€
  • Chocolade mini loempia’s met caramelsaus en vanille ijs
    9,50€
  • Aardbeien met vanilleijs
    10,50€
  • Coupe colonel (citroensorbet met vodka)
    9,50€
  • Coupe vanille
    7,50€
  • Coupe mokka
    7,50€
  • Coupe advocaat
    8,50€
  • Dame blanche met warme chocoladesaus
    8,50€
  • Coupe banana split
    8,50€
  • Kinderijsje
    5,50€

Kaasmeester

VAN TRICHT

Assortiment kazen:
Epoisses Berthaut
Deze polulaire korstkaas wordt gewassen met Marc de Bourgogne.
De korst is een delicatesse die men zeker moet consumeren.
Keiems Bloempje
Zacht biologisch koekaasje uit Keiem. In de stijl van camenbert maar dan zachter van smaak.
Rossini
Gepasteuriseerde blauwe koemelkkaas met aroma’s van abrikozen en amandelen.
De zoete smaak is ook geliefd bij minder grote fans van blauwschimmels.
geserveerd met geroosterd noten-rozijnenbrood “Dellafaille”

Laat het ons weten als u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten