Menu

Suggesties

Wijngaardslakken
Rundscarpaccio met rauwe ganzelever
Tartaar van tonijn
Terrine van ganzelever
Geroosterd varkensvlees met mihoencurry
Scampi pikant
Pasta Parma met tomatenroomsaus
Trio van wildpaté
Gegratineerde boschampignons
Wildstoverij van hert en everzwijn
Fazant fine champagne
Fazant brabançonne
Hazerugfilet met een saus van airellen

Kindergerechten

Fishsticks met frietjes of puree
Halve kipfilet met appelmoes en frietjes
Spaghetti bolognaise

Voorgerechten

Vitello tonato
Rundscarpaccio
Pata negra ”jamon iberico”
Sashimi “De Vogelenzang”
Gerookte zalm
Huisgemaakte loempia's
Vietnamese nems
Artisanale kaaskroketten
Artisanale garnaalkroketten
Truffelkroketjes
Dagsoep
Terrine van ganzelever
Zeeuwse platte oesters
Zeeuwse creuses
Trio van wildpaté
Bospaddestoelen gegratineerd met mozzarella
Vietnamese nems

Hoofdgerechten

Steak tartaar “De Vogelenzang” à la minute bereid
Rundsfilet pur met saus naar keuze
Ierse zesrib “black agnus” met saus naar keuze
Gewokte gesneden filet pur met ajuin en currysaus
Wok kip kokos
Salade met gebakken scampi's
Kalfskotelet met Cross & Blackwellsaus
Belgisch stoofvlees met duvel en De Koninck bereid
Licht gegrilde hoevekip met Oosterse tomatensaus
Scampi’s met een lichte curryroomsaus en groentjes
Vegetarische pasta in de wok bereid
Scampi's met pikante tomatensaus
Gebakken Noordzeetong
Hele kreeft "tuinkruiden"
Hele kreeft "Belle-vue"
Caesar salade
Salade van gerookte eendeborst
Salade met gebakken scampi's
Salade van geitekaas
Website by websIT